Χώρος

Χώρος

To ITC 2022- 5o Συνέδριο Υποδομών – Μεταφορών θα διεξαχθεί εφέτος στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, το Μέγαρο, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ.

Η συνολική χωρητικότητά του είναι 6.000 σύνεδροι ανάλογα με τη διάταξη, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.000 άτομα.

Το εφετινό Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Banquet, με δυνατότητα φιλοξενίας 650 ατόμων, ενώ δεν θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος έξω από την αίθουσα.

Όλες οι κύριες συνεδριακές αίθουσες είναι εξοπλισμένες με υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό περιλαμβάνοντας συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης. Σε όλους τους χώρους του συνεδριακού κέντρου διατίθεται ασύρματο ίντερνετ.

Επιπλέον, διαθέτει πάρκινγκ 750 θέσεων, συνδέεται με το μετρό της Αθήνας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία.

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από την αρχή της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει με επιτυχία σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις.

Το παγκόσμιας εμβέλειας ετήσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου, σας επιτρέπει να προσφέρετε στους συνέδρους σας αξέχαστες στιγμές πνευματικής απόλαυσης.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ:
Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών είναι ιδανικά τοποθετημένο στην πόλη και μπορείτε να φτάσετε εκεί από τις μεγάλες συγκοινωνιακές πύλες της πρωτεύουσας:

Με αυτοκίνητο:
-30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος” (www.aia.gr)

-10 λεπτά από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αθήνας (Σταθμός Λαρίσης www.trainose.gr)

-30 λεπτά από το Λιμάνι του Πειραιά (www.olp.gr)

-30 λεπτά από την Αττική Οδό

-30 με 40 λεπτά από τα διόδια Ελευσίνας ή Αφιδνών

-3 με 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης

Με Μετρό:
Φτάνοντας στις μεγάλες συγκοινωνιακές πύλες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μετρό για να φτάσετε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών μέσω του σταθμού “ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” ως ακολούθως:

-Από το Αεροδρόμιο χρησιμοποιώντας την Γραμμή 3

-Από το Λιμάνι του Πειραιά: Χρησιμοποιώντας τη Γραμμή 1 και κάνοντας μετεπιβίβαση στο σταθμό ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο

-Από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό: Χρησιμοποιώντας τη Γραμμή 2 με κατεύθυνση προς Ελληνικό και κάνοντας μετεπιβίβαση στο σταθμό ΣΥΝΤΑΓΜΑ με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο

Παρακαλώ πατήστε εδώ για να δείτε τον χάρτη των μέσων σταθερής τροχιάς της Αθήνας

Με λεωφορείο:
Οι ακόλουθες λεωφορειακές γραμμές εξυπηρετούν για την πρόσβαση στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών: 450, 550, 601, 603Express Buses: X95 (direct airport line), A5, E6, E7, X14

Γραμμές Τρόλεϊ: 3, 7, 8, 13

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του ΟΑΣΑ www.oasa.gr